Ezt ettem ma — karantén ételnapló

Ezt ettem ma — karantén ételnapló

Borsókrém leves galuskával

2009. december 02. - Ollaorama

Igazából az egész recept szinte ugyanaz, mint ez a borsóleves galuskával. Csak.


Borsókrém leves galuskával.

  • Hozzávalók ugyanazok, mint a borsólevesnél (borsó, tejföl, tojás, liszt, hagyma)
  • a fűszerborsot egészben teszem bele, így kicsit erőseb lesz a turmixolás után
  • A hagymát apróra vágva teszem bele, és még egy fél répát és egy fél petrezselyemgyökeret is megfőzök a borsóval együtt
  • Mielőtt puhára főtt minden, beleszaggatom a galuskát, de úgy, hogy a tésztaszűrőt beleengedem a levesbe, így beleszaggatom a galuskát, és amikor kész kiemelem.
  • Ezután teszem bele a tejfölt, és turmixolom össze az elég levest nagyon krémesre.
  • Ha kész, visszateszem bele a galuskákat.

Remélem érthető, mert egyszerű és tényleg állati finom.

A bejegyzés trackback címe:

https://eztettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr731570120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása