Igazából az egész recept szinte ugyanaz, mint ez a borsóleves galuskával. Csak.
Borsókrém leves galuskával.
- Hozzávalók ugyanazok, mint a borsólevesnél (borsó, tejföl, tojás, liszt, hagyma)
- a fűszerborsot egészben teszem bele, így kicsit erőseb lesz a turmixolás után
- A hagymát apróra vágva teszem bele, és még egy fél répát és egy fél petrezselyemgyökeret is megfőzök a borsóval együtt
- Mielőtt puhára főtt minden, beleszaggatom a galuskát, de úgy, hogy a tésztaszűrőt beleengedem a levesbe, így beleszaggatom a galuskát, és amikor kész kiemelem.
- Ezután teszem bele a tejfölt, és turmixolom össze az elég levest nagyon krémesre.
- Ha kész, visszateszem bele a galuskákat.
Remélem érthető, mert egyszerű és tényleg állati finom.