Ezt ettem ma — karantén ételnapló

Ezt ettem ma — karantén ételnapló

Kapribogyós tonhalsaláta

2020. április 25. - Ollaorama

img_6872.jpg

A hozzávalók a fotón: jégsaláta, tonhal olívaolajban, főtt tojás. A legfontosabb az öntet:

  • 5 teáskanál kapribogyó
  • 2 teáskanál méz
  • az olívaolaj a tonhalkonzerből
  • só, bors
  • 3 evőkanál víz
  • Mindezt összeturmixolva

És nagyon finom, jó étvágyat.

A bejegyzés trackback címe:

https://eztettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr1315635768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása