A hozzávalók a fotón: jégsaláta, tonhal olívaolajban, főtt tojás. A legfontosabb az öntet:
- 5 teáskanál kapribogyó
- 2 teáskanál méz
- az olívaolaj a tonhalkonzerből
- só, bors
- 3 evőkanál víz
- Mindezt összeturmixolva
És nagyon finom, jó étvágyat.
A hozzávalók a fotón: jégsaláta, tonhal olívaolajban, főtt tojás. A legfontosabb az öntet:
És nagyon finom, jó étvágyat.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.