Ezt ettem ma — karantén ételnapló

Ezt ettem ma — karantén ételnapló

Soha többet nem eszem olyat

2009. január 14. - Ollaorama

 Semmi olyat, ami bizonytalan eredetű. Nem eszem szar éttermi, rendelős és semmilyen általam vagy legalább 5 másik megbízható ember által le nem ellenőrzött kaját. Ezt megfogadtam már százszor, de most megteszem itt, ország-világ és a blog 10 olvasója előtt. 

Ma nem volt energiám főzni, sem mosogatni, sem pizzát enni. Szóval hortobágyi húsospalacsintát kértem a netpincértől. Azon belül is Mr. Wallace-tól, a Ponyvaregényre való tiszteletből. Szar, ízfokozó íze volt, de mit is vártam? Bár lehet, hogy nem ettől lettem puffadt, hanem az előzőleg benyomott csoki-parenyica keverékétől. Mindegy, akkor sem élveztem a rendelt kaja ízét.

Vigaszul megnéztem a The IT Crowd első évadját (csak hat epizód), az bármi ellen jó. Álljon itt tehát a palacsinta fotója helyett a sorozat 30 másodperces főcíme. Annyira király!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eztettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr87876306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karma · http://karma.blog.hu 2009.01.14. 21:42:09

Na hát ezt az első évadot fogom tőled kölcsönkérni :))
süti beállítások módosítása