Gondoltam jó fogyókúrás kaja lesz, persze azzal nem számoltam, hogy míg lehül (10 perc), benyomok négy ferrerro rocher-t. A padlizsán egész finom lett!
Joghurtos padlizsán
- 2 közepes padlizsán
- 1 nagy doboz natúr joghurt
- 6 gerezd fokhagyma
- 1 kávéskanál őrölt római kömény
- petrezselyemzöld
A padlizsánt kis kockákra vágom, mgpirítom olajon 2 gerezd fokhagymával, sózom, borsozom és teljesen puhára párolom. A joghurtba belenyomok négy gerezd fokhagymát, beleteszem a köményt. Miután kihűlt a padlizsán, szépen összekeverem a joghurtos szósszal és a felaprított petrezselyemmel. Hűtőbe teszem és hagyom kihűlni. Ennyi az egész, s nagyon finom.
Lehetőleg ügyeljünk arra, hogy tényleg puha legyen a padlizsán, ugyanis, ha nem az, akkor olyan szivacsos állaga van, ami nem finom.
A kajához végre ismét filmet néztem!!! A Csillagpor című mesét. Nem tudom, melyik volt jobb, a fokhagymás joghurtszósz vagy Robert de Niro női ruhában, tényleg.